Stacaravan “Taos Prestige”

Dit type stacaravan maakt deel uit van onze nieuwe ontwikkeling, de "houtkleurige" wijk. Zijn belangrijkste troef: het ontwerp en het ruime interieur en zijn prestigieuze uitrusting! Inderdaad, op 40 m² is het geschikt voor maximaal 6 personen en dus kunt u 3 kamers delen die zijn uitgerust met USB. Ofwel, een kamer met een tweepersoonsbed 160*190, 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden 80*190 en 1 kamer met 2 stapelbedden 80*190. Bovendien is elk van hen uitgerust met verwarming indien nodig. In de continuïteit vindt u 2 badkamers (met douche en wastafel) en 2 aparte toiletten voor meer zelfstandigheid en intimiteit.
Overdag kunt u zich in de woonkamer bevinden die is uitgerust met een bank, een eethoek, een TV en een modern uitgeruste keuken. Voor uw comfort heeft u, naast een magnetron, de beschikking over een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, zonder natuurlijk het noodzakelijke voor het koken, serviesgoed, pannen, potten en bestek te vergeten,
Broodrooster, elektrisch koffiezetapparaat met capsule... Geniet u liever van het buitenleven? We hebben er over nagedacht! Een tafel, stoelen en een parasol staan tot uw beschikking op uw halfoverdekte terras. In 2 delen van de camping vindt u ook collectieve houtskoolbarbecues, om aan al uw grillwensen te voldoen.
Plan stacaravan Taos Prestige Basken Land
Geen contractuele plan
 
En een beetje meer INFO : Uren aankomsten voor -16h huren in juli en augustus - 14u, behalve in juli en augustus
Starttijden voor 10H huren in juli en augustus - 12 juli en augustus


Huisdieren niet toegestaan in alle verhuur.
Wij zijn blij met filialen klanten VACAF of CGOS.
Om te reserveren, bedankt om contact op te nemen Sunelia 00 33 (0) 5 57 14 33 60.
 
Retour