Cabane

De cabine met 3 slaapkamers is een van de nieuwste hutten op onze camping, hij is ruim met een eigentijds interieur en is ontworpen voor 2 tot 5 personen op een oppervlakte van 28m² en is uitgerust met een televisie.

Het bestaat uit twee slaapkamers, een ouderslaapkamer met een bed van 140x190 en een tweede slaapkamer met 2 bedden van 80x190.

Een kitchenette met 4 gaspitten, een magnetron, een koelkast en een vriezer staat open voor de woon/eetkamer met een bankje, een televisie en de eethoek.

Deze hut is ook voorzien van een apart toilet, een badkamer met douche en wastafel.

Voor dit type hut bestaan twee soorten terras, het semi-overdekte of open terras. Aarzel niet om ons uw voorkeur te laten weten wanneer u reserveert. Deze is uitgerust met tuinmeubilair en parasol voor de open terrassen.

Al onze hutten zijn uitgerust met verwarming en zijn dus perfect voor een verblijf buiten het seizoen, van april tot juni en van september tot november.
Wilt u meer informatie over dit model of wilt u meer foto's ontvangen, laat het ons dan weten via e-mail of telefoon en wij sturen ze u graag zo snel mogelijk toe. Het is ook mogelijk om de locatie te kiezen op basis van de beschikbare plaatsen op het moment van de boeking.
Onze tarieven voor dit huttenmodel vindt u hieronder, afhankelijk van de periodes, het laagseizoen, de schoolvakanties of de vakantieweekenden. Dit type hut is een van de meest populaire, dus wacht niet te lang met het maken van uw reservering op onze website, per e-mail of per telefoon.
Geen contractuele plan
 
En een beetje meer INFO : Uren aankomsten voor -16h huren in juli en augustus - 14u, behalve in juli en augustus
Starttijden voor 10H huren in juli en augustus - 12 juli en augustus


Huisdieren niet toegestaan in alle verhuur.
Wij zijn blij met filialen klanten VACAF of CGOS.
Om te reserveren, bedankt om contact op te nemen Sunelia 00 33 (0) 5 57 14 33 60.
 
Retour