Informatie

In enkele woorden…

De camping ligt aan de voet van de berg « La Rhune », en de « Col d’Ibardin », maar ook bij de stranden: op minder dan tien kilometer van Saint Jean de Luz en Hendaye. Spanje ligt naast de deur, met Fontarrabie op 15 km, of San Sebastian op 25 km.
Het kader van de camping is een niet voor de hand liggend voordeel: een eikenbos van 8 hectares, bestaand uit eeuwenoude bomen en dat, in een streek met een sterke identiteit, Baskenland.

Hébergements insolites & Glamping
 
Reportage
Hébergements insolites & Glamping

Want als u naar Baskenland komt, is dat ook om een bepaalde levensstijl te proeven. De Baskische cultuur is overal, in allerlei vormen: witte huizen met fel rode of groene luiken, verspreid in een groen ongerept landschap, een taal met uitgesproken accenten, een rijke gastronomie met producten als de Espelette peper, Dorpsfeesten met optochten van groepen banda's die de straten opvrolijken, demonstraties van "Force Basque" krachtmetingen, « Mutxikos » dansgroepen, partijtjes pelote en nog veel meer...

Réception au camping Col Ibardin au Pays Basque
 
Reception
Réception au camping Col Ibardin au Pays Basque

En ook nog…

Voor ons moet kamperen vooral een beleving zijn. De natuur beleven, de buitenlucht, de ruimte, de vrijheid om te doen, te deelnemen, of te bewonderen. De camping is ook een plek waar geleefd wordt, met respect voor een ieder en het terrein, en waar het gewoon samen gezellig gemaakt wordt.

article février 2016 "Poétique".
 
Magazine FAMILI
article février 2016 "Poétique".

Ten eerste omdat de omgeving dit in de hand werkt, maar ook omdat dit ons idee van kamperen is. We hopen van harte u te mogen ontmoeten, en dat u graag een keertje wilt komen, en weer terug zou willen komen!

Het team van Camping du Col d’Ibardin

La collection printemps-été 2015 « Loreak Mendian »
 
LOREAK MENDIAN
La collection printemps-été 2015 « Loreak Mendian »

Dit wordt er over ons gezegd…

  • Magazine "FAMILI" : artikel februari 2016 "Poëtisch".
  • Petit Futé 2016 ««Zeer geslaagd deze camping met een mooie verscheidenheid, in een groene omgeving ver van de drukte, op 7 km van de stranden.»»
  • Reportage « Originele accommodaties & Glamping » EITB – September 2015 : www.eitb.tv
  • Foto's Collectie lente-zomer 2015 « Loreak Mendian » - Opname juni 2014