KAMPEREN IN BASKEN LAND IN FRANKRIJK, MET PLEZIER!

BIJKOMEN ONDER EEN EIK

De Sunêlia Camping "Le Col d’Ibardin" heeft een ideale ligging: in Urrugne, in een beschermde eikenbos van 8 hectares in het hart van Baskenland, op slechts 8 km van de stranden van Saint Jean de Luz en Hendaye, aan de voet van de eerste bergen van de Pyreneëen, waaronder La Rhune, bij de grens met Spanje (15 km van Fontarrabie).

De camping, gewoon met accommodaties of kampeerplaatsen

Kamperen is ook de vrijheid om te kunnen overnachten zoals u dat uitkomt. Comfort, contact met de Natuur, van alles organiseren of taken afstaan, gemeenschappelijke ruimten delen of even alleen zijn…. Ontdek de verschillende mogelijkheden op accommodatie- of kampeergebied. De accommodaties, zoals Chalets met overdekt terras, maar ook verschillende categorieën stacaravans, en de originele accommodaties (lodges, Coco Sweet en geodetische tenten).

De staanplaatsen hebben verschillende maten, afgescheiden door buxushagen onder de schaduw van eikenbomen, om heerlijk tot rust te komen. U hoeft alleen nog maar een keus te maken!

Camping le Col Ibardin au Pays Basque

KAMPEREN, UW TWEEDE NATUUR

HET ECHTE CAMPINGLEVEN IN BASKENLAND

Op uw eigen ritme, zoals u dat wilt

Ontdek, doe, doe niets, bewonder... alleen of samen, met vrienden of het gezin.
Verwarmd openluchtbad, peuterbassins, kinderspeeltuin, sportterrein, tennis, tafeltennis, jeu de boules, springkasteel, kinderboerderij met in juli & augustus kinderclub en animaties.
En faciliteiten om uw vakantie nog aangenamer te maken: campingwinkel, bar en catering.

Vakantie, een weekendje eruit, iets te vieren:

Neem tijd voor uzelf, met elkaar

Uw tweede natuur

Beleef en deel mooie momenten, in het hart van Baskenland, tussen de oceaan en de bergen. Camping du Col d’Ibardin is zoals kamperen bedoeld is: een brede keus aan accommodaties in een beschermd eikenbos zonder poespas.
Uw vakantie-accommodatie, hoe lang u ook blijft. Probeer het een keer, alleen of samen!

Camping du Pays Basque en Pyrénées Atlantiques

Kom naar de camping in Urrugne

Meer info